Pompierii vasluieni au avut 22 de intervenții în prima zi de Crăciun!

În ultimele 24 de ore, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Podul Înalt” al județului Vaslui au intervenit pentru protejarea vieții, bunurilor materiale și a mediului înconjurător la 22 de evenimente.

Cele mai multe au fost pentru acordarea primului ajutor și transportarea la spital a persoanelor rănite ori cu probleme medicale grave.

În alte trei cazuri s-a intervenit pentru limitarea și lichidarea a tot atâtea incendii izbucnite în localitățile Pușcași, Bârlad și Barboși.

A mai fost efectuat un transport de persoane confirmate ori suspecte COVID 19 către unitățile spitalicești din județ, precum și transferul unei paciente în vârstă de 92 ani, cu blocaj AV de la spitalul municipal Huși la IBCV Iasi.

”Atragem atenția tuturor persoanelor fizice și juridice că acțiunile de informare și verificare a respectării măsurilor de prevenire a răspândirii virusului SARS-CoV-2 vor continua zilnic, principalul scop fiind acela de creștere a gradului de siguranță a populației”, a declarat Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al IJSU Vaslui.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Instituții ale statului, amendate pentru modul defectuos de asigurare a securității propriilor unități

În perioada ianuarie – februarie 2021, polițiștii Compartimentului „Sisteme de Securitate” din cadrul Serviciului de …

Patroni amendați și cu marfa confiscată

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui – Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *