Pompieri hușeni s-au luptat cu un incendiu mai bine de trei ore. Intervenția a fost îngreunată de cantitate mare de deșeuri aflată în gospodărie!

Secția de pompieri Huși a intervenit cu trei autospeciale (o autospecială de stingere cu apă, o autospecială multifuncțională și o ambulanță SMURD tip B2 – EPA) și echipaje specializate pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o locuință din municipiul Huși, pe strada Costache Olăreanu (cartierul nou dinspre Zona Industrială).

La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta prin ardere generalizată și exista riscul de propagare la o anexă gospodărească construită din material lemnos, precum și la o locuință.

La fața locului a fost găsit proprietarul imobilului care suferise arsuri la nivelul membrelor superioare.

Victima, un bărbat în vârstă de 49 ani a primit primul ajutor în ambulanța SMURD, după care a fost transportată la Compartimentul de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Municipal Huși. Ulterior, în jurul orei 09:20, victima a revenit la locul intervenției.

După mai bine de trei ore și jumătate, incendiul a fost lichidat în limitele găsite. Intervenția a fost îngreunată de prezența unei mari cantități de deșeuri lemnoase și menajere, atât în locuință, cât și în curte.

Au ars aproximativ 80 metri pătrați acoperiș din tablă și plăci de azbociment pe astereală din lemn, trei uși, trei ferestre, o mașină de spălat, diverse piese de mobilier, produse textile, documente și deșeuri.

Au fost salvate: o cameră de locuit, anexa gospodărească și locuința aflată în apropierea focarului.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost folosirea din culpă a mijloacelor de incendiere.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Parastas la Catedrala Episcopală din Huși pentru Episcopul Grigorie Leu

Luni, 1 martie 2021, începând cu ora 11.00, se va oficia, la Catedrala Episcopală din …

Copilul din Huşi cu arsuri grave nu poate fi transferat la Bucureşti

Fetiţa de 1 an şi 9 luni care a suferit arsuri grave pe o mare …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *