Pompier din Vaslui, vicecampion la săritura în lungime

Sorin Păduraru, angajat în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Podul Înalt” (IJSU) Vaslui, a confirmat că rămâne cel mai reprezentativ sportiv din structurile Ministerului Afacerilor Interne, la nivelul structurilor județene.

Astfel, plutonierul adjutant șef Sorin Păduraru a urcat pe podiumul Campionatului Național de Atletism și Cros al Ministerului Afacerilor Interne, obținând locul secund la proba săritura în lungime, categoria + 45 ani.

De asemenea, pompierul vasluian s-a clasat pe locul V la proba de 100 m plat. La concurs au participat peste 300 de sportivi din toată țara.

”Reamintim faptul că în urmă cu doi ani, colegul nostru a înregistrat alte performanțe, obținând patru medalii, două de argint și două de bronz, la Jocurile Europene ale Polițiștilor și Pompierilor, desfășurate în Gibraltar, competiție la care au participat peste 1500 de sportivi din 27 de țări”, au precizat reprezentanții IJSU Vaslui.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Tânăr din Bârlad reținut pentru trafic de droguri

La data de 27 iunie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Vaslui, împreună …

Autoritățile se pregătesc de perioada caniculară

Având în vedere atenționările Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor – Administrația Națională de Meteorologie, privind …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *