Friday , 26 February 2021, 06:47

Polițiștii vasluieni au oprit trei evenimente private și au intrat cu mascații într-un bar, unde clienții nu țineau cont de măsurile de prevenție

Aseară, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Vaslui, luptători din cadrului Serviciului pentru Acţiuni Speciale și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vaslui, au sistat derularea a 3 evenimente private (două aniversări și un botez), organizate în spații private deschise (curtea unor imobile), din municipiul Vaslui, străzile Matei Basarab, Valentin Silvestru și Mihail Sadoveanu.

Organizatorii celor 3 evenimente și participanţii identificaţi că nu respectau măsurile individuale de protecție (43 de persoane) au fost sancționaţi cu amenzi în cuantum total de peste 10.000 lei, pentru încălcarea prevederilor Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Totodată, la ora 23.20, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Negrești și jandarmi au constatat faptul că administratorul unui agent economic de pe raza localității Todirești, județul Vaslui, a permis funcționarea unui bar într-un spatiu public închis.

Cu ocazia intervenției poliției au fost identificați 23 de consumatori, precum și o gestionară, care nu respectau măsurile individuale de protecție. S-a luat măsura sancționării contravenționale a administratorului pentru nerespectarea condițiilor referitoare la desfășurarea activității și s-a dispus evacuarea imediată a persoanelor aflate în interiorul barului.

Au fost aplicate un număr de 25 de sancțiuni contravenționale în cuantum de 8.205 lei, pentru încălcarea prevederilor Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Șoselele ce centură ale Vasluiului rămân în planurile Ministerului Transporturilor

Primarul Vasluiului, Vasile Pavăl, a anunțat într-o conferință de presă că Ministerul Transporturilor nu a …

Proiectul ALDEBARAN, derulat de Asociația PROFIZICA, a ajuns la final!

Pe 24 februarie 2021 a avut loc într-un cadru festiv la Liceul ”Ștefan Procopiu” din …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *