Polițiștii hușeni au readus un strop de bucurie unei familii cu mulți copii!

În prima zi de Crăciun, polițiștii hușeni au făcut cinste uniformei pe care o îmbracă, ajutând o fetiță de 4 ani și familia acesteia, din municipiul Huși, județul Vaslui.

Polițiștii hușeni au făcut cunoștință fetiţa, în ajun, când cineva a găsit-o singură, în zona Calea Basarabiei și a sunat la 112 cerând ajutorul autorităților în a-i găsi familia.

Polițiștii au reuşit în scurt timp să o readucă pe fetiţă în sânul familiei, întrucât aceasta era deja căutată de mamă și de bunică.

Pentru că în această perioadă familiile cu mulți copii au nevoie cel mai mult de sprijinul comunităţii, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Huși au facut un gest de omenie și au încercat să ajute familia fetiței.

Cei 2 adulți și 6 copii (cu vârste între 2 luni și 13 ani) care locuiesc într-un imobil extrem de mic, i-au primit în vizită pe polițiștii care le-au adus în dar alimente, dulciuri, haine și obiecte de mobiliere necesare creșterii copiilor, încercând să le facă acestera sărbătorile mai frumoase.

Totodată, polițiștii au promis că vor reveni cu lemne de foc și electrocasnicele necesare unei familii atât de numeroase.

Emoționată de gestul polițiștilor, Dayana-Nicoleta-Rebeka, care vorbește doar limba spaniolă, le-a mulțumit prin îmbrațișări polițiștilor pentru bunăvoința lor!

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Un tânăr și doi minori, cercetați după ce au furat mai multe bunuri dintr-o magazie

Polițiștii vasluieni au reținut un bărbat din municipiul Vaslui, județul Vaslui, bănuit de săvârșirea infracțiunii …

Mașină ieșită în decor la Badeana

Update/ Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu o autospecială echipată cu modul pentru descarcerare/deblocare, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *