Wednesday , 25 November 2020, 10:16

Polițiștii de frontieră de la Albița au descoperit un autoturism furat din Slovacia

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa au descoperit la controlul de frontieră şi indisponibilizat pentru continuarea cercetărilor un autoturism marca Volkswagen Sharan, care figurează în bazele de date ca fiind furat din Slovacia.

La sfârşitul săptămânii, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa – I.T.P.F. Iași,  s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, B.V., cu cetăţenie română şi R. Moldova, în vârstă de 37 de ani, conducând un autoturism marca Volkswagen Sharan, înmatriculat în Franţa.

”Existând suspiciuni cu privire la situaţia juridică a autoturismului, colegii noștri au efectuat verificări suplimentare, constatând că acesta figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, semnalare introdusă de autoritățile din Slovacia. Cu privire la aspectele constatate, bărbatul a declarat că a achiziţionat autoturismul, plătind suma de 4.300 de euro, şi că nu are cunoștință despre faptul că acesta este semnalat furat sau implicat în vreun litigiu”, a precizat Denis Lazăr, purtătorul de cuvânt al ITPF Iași.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunii de furt, iar autoturismul, în valoare de 21.500 de lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Vasluian cu dosar penal pentru tăinuire! Deținea o mașină, dată în alertă pentru furt de către autoritățile italiene!

Poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale, din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui, au depistat şi …

Negreșteancă salvată de pompieri, după ce a căzut într-o fântână

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Vaslui a intervenit pentru salvarea unei persoane de sex …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *