Polițiști rutieri vasluieni au împărțit veste reflectorizante locuitorilor din comunele Zorleni, Fălciu și Berezeni

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean VasluiServiciul Rutier Vaslui au desfășurat activități preventive pentru reducerea numărului accidentelor rutiere.

Întrucât principalele cauze generatoare de accidente rutiere pe raza județului Vaslui sunt bicicliștii și conducătorii de vehicule cu tracțiune animală, polițiștii au acționat pentru identificarea acestor două categorii de participanți la traficul rutier în vederea instruirii cu privire la respectarea regulile de circulație.

Astfel, în data de 04 decembrie a.c.,  polițiștii rutieri vasluieni au desfășurat activități informativ-preventive cu bicicliștii și conducătorii de vehicule cu tracțiune animală identificați în trafic, cu scopul de a reduce numărul accidentelor rutiere și consecințele acestora, dar și pentru conștientizarea acestora asupra dinamicii și consecințelor accidentelor de circulație.

În cadrul acestei activități au fost identificați și instruiți peste 100 de bicicliști și conducători de vehicule cu tracțiune animală cărora le-au fost distribuite veste reflectorizante.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Tânăr din Bârlad reținut pentru trafic de droguri

La data de 27 iunie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Vaslui, împreună …

Autoritățile se pregătesc de perioada caniculară

Având în vedere atenționările Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor – Administrația Națională de Meteorologie, privind …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *