ActualitateLocal

Polițist local, bătut de un bărbat care a fost atenționat că nu poartă mască

Incidentul s-a petrecut marți, 2 noiembrie, în Piața Centrală din municipiul Vaslui, și a fost surprins de camerele de luat vederi, potrivit Poliției Locale, care a făcut publice imaginile.

Agresorul a fost identificat și reținut azi.

În filmare se observă cum polițistul local i se adresează bărbatului care nu purta masca de protecție. Acesta ignoră observația agentului și își continuă deplasarea. După câteva momente, se întoarce din drum și îi dă o palmă peste ceafă polițistului local, apoi îl lovește cu pumnii.

Polițistul încearcă să scape, însă nu face față tânărului care s-a năpustit asupra sa.

La întreaga scenă asistă mai mulți clienți care se adăpostesc după o ușă, dar și câțiva comercianți din piață. Nimeni nu a intervenit.

După ce l-a lovit pe polițist, agresorul a părăsit zona, însă a fost identificat la scurt timp de polițiști, acesta fiind din localitatea Muntenii de Jos.

Pe numele său, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui au emis mandat de reținere pentru 24 de ore.

”Un comerciant care a asistat la acest incident a apelat SNUAU 112, iar la fața locului a sosit un echipaj din cadrul Poliției Municipiului Vaslui. Agresorul a fost identificat și condus la sediul Poliției Municipiului Vaslui pentru cerecetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj – art. 257 N.C.P. Pentru nepurtarea măștii de protecție, agresorul a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 2000 lei, conform prevederilor art. 65 lit. h) coroborate cu art 66 lit. a) din Legea nr. 55/2020”, se arată într-o informare de presă a Poliției Locale Vaslui.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button