Polițist, felicitat de prefectul Isabel BOGDAN


Agentul principal de poliție Ștefan Parfene, șeful Postului de Poliție din comuna Pochidia, a fost felicitat de prefectul județului Vaslui, Isabel BOGDAN, pentru că a salvat viața unui bărbat, salvat de la suicid.
Momentul a avut loc într-un cadru oficial, la sediul Inspectoratului de Poliție al județului (IPJ) Vaslui, unde comisarul șef Doru Gabriel Panțîru, șeful inspectoratului, i-a conferit o ”Distincție de onoare”, în semn de apreciere a profesionalismului și devotamentului de care a dat dovadă.
„Există momente în viaţă când solidaritatea şi ajutorul dezinteresat sunt esenţiale şi asta este ceea ce ne face cu adevărat oameni.Simt nevoia să mulţumesc agentului principal Ștefan Parfene, pentru tot ce a făcut ca să salveze viața unui om. Nu îl cunosc personal, însă am ținut să îi strâng mâna și să spun că acest poliţist este un om deosebit. Este știut faptul că polițiștii nu au zile libere, ei fiind în permanență în slujba comunității. Bravo lui şi Dumnezeu să-l ajute de acum încolo”, a spus prefectul Isabel BOGDAN.
Agentul principal de poliție Ștefan Parfene este absolvent al Școlii de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina, promoția 2012, și își desfășoară activitatea în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, la Postul de Poliție Pochidia, din luna decembrie 2012.
În luna martie 2017 a promovat examenul în funcția de șef de post de poliție al comunei Pochidia.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Autocamion furat din Spania, descoperit la Albița

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat la controlul de …

Vasluienii au venit în număr mare la ”Noaptea muzeelor”

Noaptea muzeelor a început cu aglomeratie la Muzeul Județean ”Ștefan cel Mare” Vaslui, instituție aflată …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *