Poliția a dat Verde la Educația pentru Circulație


Poliția Română și Lidl au lansat, la nivel național, a șasea ediție a campaniei de educație rutieră „Verde la educație pentru circulație”.
În cadrul campaniei, poliţiştii rutieri vasluieni au defăşurat activităţi pentru atenţionarea copiilor în calitate de participanţi la trafic asupra necesităţii respectării normelor rutiere.
Copiii au interacţionat în mod direct cu poliţiştii implicaţi în activităţile vizate şi au primit de la aceştia recomandări privind cele mai importante reguli pe care trebuie să le cunoască şi să le respecte pentru a nu deveni victime ale accidentelor rutiere.
Prima parte a fost dedicată unei sesiuni teoretice, în cadrul căreia cei mici au aflat ce înseamnă fiecare semn de circulație și au primit informații esențiale pentru siguranța lor, ca pietoni.
A doua parte a cuprins o sesiune practică, în care copiii au putut aplica cunoștințele dobândite, printr-un joc interactiv de circulație rutieră. La finalul activității, toți copiii participanți au primit premii.
Activităţile au fost desfăşurate în colaborare cu LIDL în centrele comerciale cu acelaşi nume din Vaslui, Bârlad şi Huşi.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Tânăr din Bârlad reținut pentru trafic de droguri

La data de 27 iunie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Vaslui, împreună …

Autoritățile se pregătesc de perioada caniculară

Având în vedere atenționările Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor – Administrația Națională de Meteorologie, privind …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *