Politehnica Iași-HC Vaslui 30-30 (13-15) Gafa lui Campar


HC Vaslui a irosit șansa de a obține o victorie în fața Politehnicii Iași, după un meci controlat aproape în totalitate. Jucătorii pregătiți de Bozo Rudic au condus mai tot jocul pe tabelă, având și patru goluri avans, însă s-au jucat cu focul în ultimele trei minute ale partidei. De la scorul de 29-26, oaspeții nu au mai avut coerență pe faza de atac, irosind șansa de a avea un final liniștit.
Cu 20 de secunde înainte de fluierul final, Rudic a cerut time out, însă degeaba, fiindcă Vasluiul nu a știut să gestioneze poziționalul, iar Campar uită să mai și gândească, culcând la pământ un adversar, numai bine ca arbitrii să arate direct cartonașul roșu, apoi pe cel albastru, dând posibilitatea ieșenilor să egaleze din aruncare de la șapte metri.
Formația vasluiană s-a aruncat pe un ultim atac, numai că Gabriel Bujor nu a reușit decât o aruncare de la 9 metri, fără posibilitate de a mai înscrie golul care să aducă victoria.
De remarcat că gazdele au evoluat cu doar opt jucători, însă aceștia s-au întrecut pe sine, iar egalul obținut înseamnă mai mult decât o victorie.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Florin Acatrinei este liderul marcatorilor în Liga Zimbrilor!

Vasluiul are golgheterul Ligii Zimbrilor după primele 9 etape. Este vorba despre Florin Acatrinei. Interul …

Sporting Juniorul Vaslui, înregistrată oficial în Liga 3!

Sporting Juniorul Vaslui evoluează din sezonul viitor în Liga 3, anunță Federația Română de Fotbal …