Monday , 30 November 2020, 16:26

Pieton accidentat ca urmare a traversării neregulamentare

Accident

Astăzi, pe raza municipiului Bârlad a avut loc un accident de circulație soldat cu vătămarea corporală a unui pieton.
Polițiștii Biroului Rutier Bârlad au efectuat cercetări la locul producerii unui accident de circulație, în urma căruia o persoană a suferit vătămări corporale. Accidentul s-a produs astăzi, pe strada Republicii, din municipiul Bârlad. B. Gheorghe, în vârstă de 60 ani, din municipiul Bârlad, a condus un autovehicul din direcția centrul orașului către Grădina Publică, iar la un moment dat a accidentat o tânără, în vârstă de 17 ani, din comuna Fălciu. Din primele cercetări a rezultat faptul că victima s-a angajat în traversarea străzii prin loc nemarcat și nesemnalizat, fiind lovită de autovehicul. Tânăra a fost transportată la Spitalul municipal de Urgență Bârlad unde a fost diagnosticată cu „politraumatism”. Polițiștii au testat conducătorul auto cu aparatul alcooltest, rezultând faptul că acesta nu consumase băuturi alcoolice.În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Un bârlădean era cât pe ce să arunce în aer locuința. Acesta a încercat să scoată aragazul din flăcări, fără să închidă gazul!

Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și un …

Pompierii vasluieni au intervenit în județul Iași, pentru stingerea unui incediu de locuință! Aceștia au găsit în casă trei butelii GPL pline!

Garda II Negrești din cadrul Detașamentului de pompieri Vaslui a intervenit cu o autospecială de …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *