Peste 2.500 de copii vor primi daruri de la Episcopia Hușilor

De mâine, 7 decembrie, demarează Caravana ”Dar de Crăciun”, inițiată de Episcopia Hușilor, prin Asociația Filantropia Ortodoxă Huși.

Moș Crăciun va veni direct la casele copiilor, dăruindu-le îmbrăcăminte, încălțăminte, produse de igienă și sanitare, dulciuri și multe zâmbete.

Dacă anii trecuți programul „Dar de Crăciun” umplea curtea Catedralei Episcopale din Huși cu chipurile voioase și luminoase ale copiilor, anul acesta, prin intermediul caravanei, pe parcursul mai multor zile, între 7 decembrie și 18 decembrie, fiecare copil va fi vizitat acasă.

”Anul 2020 a fost un an tumultos, ce ne-a pus pe toți la grele încercări. Vă mulțumim pentru sprijinul acordat până în prezent, care a fost de un real ajutor pentru începerea acestei campanii și vă așteptăm în continuare să fiți alături de noi. Țelul nostru este de a bucura peste 2.500 de suflete curate, dar greu încercate din județul Vaslui. Luni, 07.12.2020, CARAVANA DAR DE CRĂCIUN se va pune în mișcare și vom ajunge la o parte dintre copilași. În puținul timp rămas, facem tot posibilul pentru a finaliza darurile. Suntem siguri că cei mici sunt nerăbdători și ne așteaptă cu bucurie în suflet”, a spus părintele Vladimir Beregoi.

Fiecare om cu inima deschisă spre cei în nevoi poate să contribuie la înmulțirea bucuriei și a speranței în familiile și sufletele încercate de greutăți:

Puteți ajuta, prin contul în Lei: RO43RNCB0261160373430001- deschis la Banca BCR, filiala Huși.

Contul în Euro: RO59RNCB0261160373430004; SWIFT: RNCB RO BU;

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Parastas la Catedrala Episcopală din Huși pentru Episcopul Grigorie Leu

Luni, 1 martie 2021, începând cu ora 11.00, se va oficia, la Catedrala Episcopală din …

Copilul din Huşi cu arsuri grave nu poate fi transferat la Bucureşti

Fetiţa de 1 an şi 9 luni care a suferit arsuri grave pe o mare …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *