Thursday , 21 January 2021, 22:57

Percheziții la Huși, la comercianții de fake-uri

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Huși, au efectuat 2 percheziții domiciliare, la adrese de pe raza municipiului Huși, județul Vaslui.

La data de 28 noiembrie  a.c., polițiștii Serviciul de Investigare a Criminalității Economice au pus în executare două mandate de percheziție domiciliară (locuință și punctul de lucru al unei societăți comerciale), la persoane bănuite de comiterea infracțiunii de ”punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată”, faptă prev. și ped. de art. 102, alin. 1, lit. b din Legea 84/1998 privind mărcile și indicațiile geografice.

De asemenea, polițiștii au pus în aplicare și un mandat de aducere emis pe numele unui bărbat în vârstă de 49 de ani, din municipiul Huși.

În urma perchezițiilor domiciliare efectuate au fost descoperite peste 600 de articole de îmbrăcăminte și încălțăminte, accesorii, precum și produse de înfrumusețare, care purtau însemnele unor mărci protejate, fiind susceptibile de a fi contrafăcute.

Valoarea bunurilor ridicate în vederea continuării cercetărilor este de aproximativ 50.000 lei.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a întregii activități infracționale.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Blocaj pe DE 581: O mașină a luat foc!

Detașamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și un …

Clienții E.ON pot alege o ofertă concurențială până la data de 30 iunie

E.ON Energie România va acorda o reducere comercială clienților companiei care, după data de 1 …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *