Patru tineri din Brăhășoaia, reținuți după ce au bătut un bărbat

Patru bărbați, cu vârste cuprinse între 22 și 25 de ani, din Brăhășoaia, comuna Ștefan cel Mare, au fost reținuti pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Polițiștii din cadrul Biroul de Ivestigații Criminale – Poliția Municipiului Vaslui au probat activitatea infracțională a patru bărbați, cu vârste cuprinse între 22 și 25 de ani, din Brăhășoaia, comuna Ștefan cel Mare, județul Vaslui, bănuiți de comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Din cercetările efectuate, s-a constatat faptul că în dimineața zilei de 30 iunie a.c., ora 04.10,  în vecinătatea unui club din municipiul Vaslui, un bărbat de 21 de ani din Vaslui a fost agresat de cei patru bărbați, fiind lovit cu pumnii și picioarele în zona capului, unul dintre agresori lovindu-l și cu o sticlă. Situația conflictuală ar fi fost favorizată de discuții avute de persoana vătămată cu persoanele bănuite de săvârșirea infracțiunii, în acea noapte, în timp ce se aflau în club.

În urma agresiunii, victima a suferit leziuni care necesită 8-9 zile de îngrijiri medicale.

Bărbații au fost reținuti pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de mâine, să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui care să dispună o măsură preventivă.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Ambulanță scoasă din nămeți de un grup de tineri la Ghergheleu

O ambulanță trimisă la o urgență în localitatea Ghergheleu, comuna Codăești, a rămas blocată în …

Ambulanţă care transportă doi pacienţi la un centru de dializă, blocată pe DC37

O ambulanţă cu doi pacienţi transportaţi pentru dializă a rămas blocată în zăpadă pe DC …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *