Participarea numeroasă la faza județeană a concursului de evaluare interdisciplinară prin intermediul orientării turistico-ecologice

Peste 180 de copii de ciclul primar de la multe școli din municipiile Vaslui, Huși, comunele Laza și Pușcași au concurat la Proiectul Național ”Evaluarea interdisciplinară prin intermediul orientării turistico-ecologice”.

Pădurea de lângă releul TV  de la Tanacu a găzduit etapa județeană a acestui concurs, organizat de Școala ”Mihail Sadoveanu” Vaslui, cu sprijinul Inspectoratului Școlar Județean.

Copiii au fost grupați în echipaje de câte patru-șase și au fost nevoiți să parcurgă prin pădure un traseu de orientare, trecând prin 10 puncte, unde aveau de descoperit anumite plicuri după indicii, în care se regăseau seturi de întrebări și probleme din comunicare în limba română și matematică, la care trebuiau să răspundă, completând caietul de cercetași.

În total au fost 26 de echipaje, iar echipa de corectare a avut mult de muncă grație răspunsurilor primite.

Cele mai bune echipaje vor participa la faza națională, ce va avea loc peste două săptămâni, în județul Galați.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Tânăr din Bârlad reținut pentru trafic de droguri

La data de 27 iunie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Vaslui, împreună …

Autoritățile se pregătesc de perioada caniculară

Având în vedere atenționările Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor – Administrația Națională de Meteorologie, privind …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *