Tuesday , 31 January 2023, 11:15

Pagube de 200 mii lei în urma unui incendiu de locuință la Gara Roșiești

Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu două autospeciale și echipaje specializate pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o locuință din localitatea Gara Roșiești. La fața locului a intervenit și SVSU Banca.

La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta prin ardere generalizată și exista pericolul de propagare la vecinătăți. Nu au fost înregistrate persoane rănite sau intoxicate.

Pompierii militari au acționat pe două sectoare de intervenție, primul sector, pentru limitarea și lichidarea incendiului, iar cel de-al doilea sector, pentru protecția bunurilor aflate în pericol.

După aproximativ patru ore, incendiul a fost lichidat. Au ars aproximativ 160 metri pătrați acoperiș din tablă pe astereală din lemn, cinci ferestre PVC, patru uși, obiecte de mobilier, bunuri electronice și electrocasnice, diverse produse textile și materiale plastice.

S-au degradat aproximativ 200 metri pătrați tencuială și 120 metri pătrați plafon, o centrală termică pe gaz, bunuri electrocasnice, piese de mobilier, diverse produse textile și documente. Valoarea estimată a bunurilor distruse și degradate însumează circa 200.000 lei.

Au fost salvate trei camere, o anexă gospodărească și locuința învecinată. Valoarea estimată a bunurilor salvate depășește 700.000 lei.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit electric produs la un cablu degradat și neizolat corespunzător.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Tânăr reținut după ce i-a furat telefonul unei femei pe o stradă din Bârlad

Poliţiştii Biroului Investigații Criminale, din cadrul Poliției Municipiului Bârlad, au reținut un bărbat de 32 …

Bărbat din Laza reţinut de poliţişti după ce a agresat două pisici

Un bărbat în vârstă de 31 de ani din comuna Laza a fost reţinut de …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *