(P) 30 de ani în 30 de secunde – vezi evoluția Grupului de firme Safir

Orice industrie are părțile ei bune, plăcute, anumite avantaje față de altele, dar când vine vorba de riscuri și responsabilități, printre cele mai solicitate se regăsește și industria cărnii.

Să reziști 30 de ani pe o piață atât de dinamică și incertă, să excelezi în livrarea de produse din carne de pui și să ai parteneriate dintre cele mai puternice este parte din Grupul de firme Safir – producător român de carne de pasăre, din Vaslui, ce are sub umbrela sa trei branduri ce se găsesc în marile lanțuri de magazine din țară: Deliciosul de Vaslui – carne fragedă de pui, Fomică? – preparate și semipreparate, Zdravăn Moldovenesc – pui crescut lent, așa cum trebuie.

De curând, Grupul de firme Safir a împlinit 30 de ani de activitate în industria cărnii de pasăre din România. 30 de când oferă, spune și face doar de bine. În acest sens au fost implementate numeroase proiecte, dintre cele mai cunoscute fiind filmele documentare de timpul „Cum se fabrică?” cu informații de interes pentru cerințele actuale ale consumatorilor în căutare de carne de pasăre naturală și sănătoasă. Filmele au fost difuzate și la TV, timp de o lună de zile, pe un canal de specialitate.

Vezi video Cum se crește un pui sănătos la Safir.

Încă de la început dorința a fost aceea de a face lucruri bune și performanță pe piața alimentară națională și nu numai. Pentru a îndeplini acest obiectiv, Safir a înțeles că investițiile constante, parteneriatele puternice și înțelegerea consumatorului sunt puncte cheie într-o evoluție frumoasă, sănătoasă a companiei.

Au trecut 30 de ani de când firma prindea primul contur fără experiență în ale privatizării, fără îndrumare, doar cu multă voință și putere de muncă. Cu multă dăruire și implicare, an de an se adună în jurul firmei oameni care pun suflet și pricepere pentru înfăptuirea unui vis.

În această perioadă s-au realizat multe lucruri frumoase, de care suntem mândri. Am încercat permanent să fim cu oamenii și printre ei, împreună să putem găsi soluții cât mai avantajoase și plăcute în producție, în viața de zi cu zi a fiecăruia.

Trecutul și prezentul ne încurajează să privim spre un viitor mai plăcut, mai bun. Dar totul depinde de noi, cei care muncim și dorim acest lucru. – Ghiorghi Safir, Fondator Grupul de firme Safir

Vezi aici de unde a început totul: video 30 de ani în 30 de secunde.

Întrebați despre care este secretul unei afaceri atât de puternice, George Safir, Manager General, ne-a transmis că:

Fiind o afacere de familie, cu fiecare om nou angajat noi consideram că această familie se mărește. Am încurajat de la început buna înțelegere și armonia în Grup. Plecând de la o echipă puternică, am militat pentru un motto care se plimbă printre noi de 30 de ani: tot ceea ce facem la Safir e ca pentru copiii noștri, nu producem altceva. Având oameni competenți și produse corecte din carne de pui, parteneriatele nu au încetat să apară, astfel că în prezent ne bucurăm de colaborări puternice, oneste, transparente și de lungă durată.

Descoperă cine e în spatele faptelor Doar de bine: echipa Safir.

Grupul se dezvoltă constant și aria de lucru se extinde și ea, rămânând, în același timp, pe aceeași industrie. Ultimul proiect în acest sens este Rotiseria Safir, o mișcare curajoasă, lansarea ei fiind cu câteva săptămâni înaintea instalării pandemiei în România. În ciuda celor întâmplate în țară, Rotiseria a prosperat, iar meniul s-a dezvoltat constant.

Găsiți deliciile calde aici: meniu Rotiserie Safir.

Safir garantează cu o experiență de 30 de ani, cu misiunea de a dezvolta un proces tehnologic corect și complex, completat de relații frumoase și sănătoase, pentru obținerea unor produse cu gust adevărat.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Polițiștii vasluieni prezenți la Festivalul „Motorfest” de la Bârlad

Polițiștii din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității, împreună cu reprezentanți din cadrul …

Accident cu victime în zona Cișmeaua Moldovencei

Detașamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu trei autospeciale și echipaje specializate la un accident …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *