O tânără găsită inconștientă, după ce a intrat cu mașina într-un tir staționat

În această dimineață, Detașamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu trei autospeciale (o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD tip C1 – terapie intensivă mobilă și echipaje specializate pentru descarcerarea și acordarea primelor îngrijiri medicale victimei unui accident rutier produs în municipiul Vaslui, pe strada Decebal, între Sala Sporturilor și noul Bazar.

În accident au fost implicate un au autoturism și un autotren. La sosirea echipajelor de intervenție, a fost găsit un autoturism (SUV) care intrase cu viteză în autotrenul aflat în staționare.

La volanul autoturismului a fost găsită în stare de inconștiență o femeie în vârstă de 24 ani. Victima era încarcerată și prezenta multiple leziuni.

Victima a fost descarcerată, concomitent primind și îngrijiri medicale. După descarcerare, victima a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui.

Circumstanțele producerii acestui accident rutier sunt cercetate de polițiști.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Tânăr din Bârlad reținut pentru trafic de droguri

La data de 27 iunie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Vaslui, împreună …

Autoritățile se pregătesc de perioada caniculară

Având în vedere atenționările Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor – Administrația Națională de Meteorologie, privind …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *