O tânără din Vaslui, cu permis de două luni, a fost prinsă cu viteză excesivă în localitate

Polițiștii Serviciului Rutier Vaslui aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe drumul național DN24, în proximitatea localității Băcăoani, comuna Muntenii de Jos, județul Vaslui, au depistat, în trafic, un autoturism înmatriculat în județul Vaslui, condus de către o femeie în vârstă de 25 de ani, din municipiul Vaslui.

Aceasta era posesoare de permis de conducere, categoria B, din luna septembrie 2021 și se deplasa cu o viteză de 135 km/h pe un sector de drum, a cărei parte carosabilă era umedă în acel moment, cu limitare de viteză de 60km/h.

În autoturism, pe bancheta din spate, erau transportati 2 copii minori, în vârstă de 2 ani, respectiv de 4 ani, fără a fi asigurați în dispozitive speciale de fixare/retenție omologate pentru transportul de copii.

Față de conducătoarea auto a fost dispusă măsura sancționării contravenționale cu amenzi cumulate în cuantum de 2.900 lei.

Totodată, față de aceasta a fost dispusă măsura complementară a suspendării dreptului de a conduce vehicule, pentru o perioadă de 90 de zile. 

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Autocamion furat din Spania, descoperit la Albița

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat la controlul de …

Vasluienii au venit în număr mare la ”Noaptea muzeelor”

Noaptea muzeelor a început cu aglomeratie la Muzeul Județean ”Ștefan cel Mare” Vaslui, instituție aflată …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *