O nouă ediție a Zilelor Recoltei


Pastramă, dulceaţă, must sau zacuscă, caş de oaie sau telemea de vacă. Toate aceste produse tradiţionale vor fi scoase la vânzare, la sfârșitul acestei săptămâni, la Zilele Recoltei de la Vaslui. Evenimentul se va desfăşura pe durata a trei zile, începând de vineri, 29 septembrie, în Piaţa Traian, şi este organizat de Primăria Vaslui. Manifestarea reuneşte peste 30 de producători de legume şi fructe, apicultori şi procesatori produse din carne şi lapte, care provin din judeţele Vaslui, Iaşi, Galaţi, Sibiu şi Maramureş.
“Va fi o sărbătoare a roadelor pământului şi totodată o încununare a eforturilor depuse de-a lungul anului de fiecare agricultor din municipiul nostru şi din localităţile învecinate. Invităm cetăţenii municipiului nostru să se bucure de acest festival al toamnei, să viziteze şi să achiziţioneze produse de la standurile expoziţionale amenajate de producătorii agricoli”, au transmis reprezentanţii Primăriei.
Zilele Recoltei sunt o ocazie bună ca vasluienii să vină să-şi cumpere legume, fructe pentru a-şi pune provizii pentru iarnă şi este, de asemenea, un prilej bun pentru producători să vină să-şi vândă produsele.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Tânăr din Bârlad reținut pentru trafic de droguri

La data de 27 iunie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Vaslui, împreună …

Autoritățile se pregătesc de perioada caniculară

Având în vedere atenționările Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor – Administrația Națională de Meteorologie, privind …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *