O mamă cu trei copii, victimele unui accident, după ce s-au răsturnat cu mașina

Secția de pompieri Huși a intervenit cu două autospeciale și echipaje specializate la un accident rutier produs la ieșirea din municipiul Huși, drumul spre Valea Grecului (în punctul cunoscut Valea lui Ivan).

În accident a fost implicat un autoturism în care se aflau patru persoane, un adult și trei copii minori. La fața locului au fost trimise și două ambulanțe tip B aparținând SAJ Vaslui.

La sosirea echipajelor de intervenție a fost găsit un autoturism răsturnat, cele patru persoane aflate în interior fiind deja evacuate.

O fată în vârstă de 12 ani a suferit traumatisme la membrele superioare și inferioare, o fetiță în vârstă de trei ani are un traumatism la cap, iar un băiat în vârstă de 14 ani a suferit o fractură de claviculă.

Conducătoarea auto nu a necesitat îngrijiri medicale, dar a fost transportată împreună cu cei trei copii minori la Compartimentul de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Municipal “Dimitrie Castroian” Huși.

Circumstanțele producerii acestui accident sunt cercetate de colegii polițiști.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Tânăr din Bârlad reținut pentru trafic de droguri

La data de 27 iunie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Vaslui, împreună …

Autoritățile se pregătesc de perioada caniculară

Având în vedere atenționările Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor – Administrația Națională de Meteorologie, privind …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *