Saturday , 4 February 2023, 04:22

O locuință cuprinsă de flăcări, de la un conflict între membrii unor familii din Bârlad

Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și echipaje specializate pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o locuință din cartierul Podeni, strada Ioan Slavici.

La sosirea echipajelor de intervenție, în zonă avea loc un conflict între membrii unor familii, astfel că a fost necesară intervenția forțelor de ordine. Incendiul se manifesta prin ardere generalizată la nivelul întregii locuințe și exista pericol de propagare a flăcărilor la alte trei imobile.

Pompierii militari au acționat pe două sectoare de intervenție, primul, pentru limitarea și lichidarea incendiului, iar cel de-al doilea, pentru protecția bunurilor aflate în pericol.

Locuința cuprinsă de flăcări și bunurile aflate în interior au fost degradate în proporție de peste 80%. Celelalte locuințe aflate în pericol au fost salvate. De asemenea, din locuința cuprinsă de flăcări a fost salvată și o pisică.

Nu au existat persoane rănite sau intoxicate. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost folosirea intenționată a sursei de aprindere. Circumstanțele acestei acțiuni intenționată sunt cercetate de reprezentanții Politiei Municipiului Bârlad.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Un moldovean a cumpărat un permis de conducere fals cu 150 de euro

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albița au descoperit o carte …

Un bărbat beat turtă a încercat să treacă Vama Albița la volanul unei cisterne plină cu peste 25.000 litri de motorină

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albița au depistat un cetățean …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *