Thursday , 25 February 2021, 04:09

O firmă din Oradea vinde petarde și artificii printr-o firmă de curierat în Vaslui

Polițiștii specializați din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Vaslui, sprijiniți de polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Vaslui și jandarmi din cadrul I.J.J, Vaslui, au organizat o acțiune la o societate de profil curierat din municipiul Vaslui, ocazie cu care au identificat 48 de colete de diferite dimensiuni, existând suspiciunea că ar conține articole pirotehnice.

Coletele în cauză, expediate de o societate din municipiul Oradea, județul Bihor, au fost indisponibilizate la sediul societății de curierat.

În urma mandatului de reținere, predare și percheziționare a trimiterilor poștale din data de 10 decembrie 2020, a fost identificată cantitatea de 335 kilograme  articole pirotehnice, comercializate fără drept către diferite persoane fizice din județul Vaslui.

Întreaga cantitate de articole pirotehnice a fost ridicată în vederea confiscării, cercetările fiind continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de ”efectuarea de orice operațiuni cu articole pirotehnice fără drept”.   

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Cod galben de ceață în județul Vaslui!

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis miercuri mai multe atenţionări nowcasting Cod galben de ceaţă …

Bărbat din Banca, reținut după ce a încălcat ordinul de protecție

Polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Banca din cadrul Poliției Municipiului Bârlad au reținut un bărbat …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *