O casă din Văleni a fost cuprinsă de flăcări! Nu au fost victime!

Detașamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu două autospeciale cu apă, pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o locuință din localitatea Văleni, comuna Văleni.

La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta violent la nivelul acoperișului unei locuințe și al unei bucătării de vară, existând pericolul de propagare spre alte locuințe învecinate.

S-a acționat pe două sectoare de intervenție, primul, pentru limitarea și lichidarea incendiului, iar cel de-al doilea, pentru protecția locuințelor învecinate, dar aflate la o distanță foarte mică de focar.

Au ars aproximativ 50 metri pătrați acoperiș din tablă pe astereală din lemn (circa 25% din suprafața acoperișului), un pat, un aragaz, diverse textile.

Datorită intervenției pompierilor, în interiorul locuinței nu au fost distruse bunuri.

Au fost salvate trei locuințe aflate în imediata vecinătate. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit electric (priză exterioară improvizată). Nu au fost victime.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

A apărut harta arborilor remarcabili din România. Sunt cartografiați arborii bătrâni. Vasluiul are opt specii de copaci care arată spectaculos!

O inițiativă pornită în 2015 a adus în 2020 o hartă a arborilor bătrâni din …

Un nemțean prins la furat lemne din pădurile din jurul Negreștiului

Un bărbat din comuna Bozieni, județul Neamț, a fost reținut de către poliţiştii Secției 6 …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *