Tuesday , 31 January 2023, 12:18

O bătrână din Bârlad pusă sub control judiciar, după ce a furat 4.000 de lei

Poliţiştii Biroului Investigații Criminale, din cadrul Poliției Municipiului Bârlad, au reținut o femeie, în vârstă de 68 de ani, din municipiul Bârlad, bănuită de săvârșirea unei infracțiuni de furt.

Polițiștii Biroului Investigații Criminale Bârlad au documentat și probat activitatea infracțională a unei femei, bănuit de comiterea unui furt, la data de 23 octombrie 2022, în zona pieței agroalimentare Sf. Ilie din municipiul Bârlad.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii bârlădeni au stabilit faptul că, în data de 23 octombrie 2022, ora 11.00, persoana bănuită de comiterea infracțiunii ar fi sustras din rucsacul purtat pe spate al persoanei vătămate, o femeie în vârstă de 66 de ani, din Bârlad, o borsetă în care se aflau 4.000 de lei. Prejudiciul a fost recuperat în proporție de 50%.

În aceeași zi, 23 octombrie 2022, la ora 17.25, ca urmare a administrării probatoriului, polițiștii bârlădeni au dispus față de femeia cercetată măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore. Aceasta a fost prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar, pentru 60 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a femeii.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Tânăr reținut după ce i-a furat telefonul unei femei pe o stradă din Bârlad

Poliţiştii Biroului Investigații Criminale, din cadrul Poliției Municipiului Bârlad, au reținut un bărbat de 32 …

Bărbat din Laza reţinut de poliţişti după ce a agresat două pisici

Un bărbat în vârstă de 31 de ani din comuna Laza a fost reţinut de …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *