ActualitateLocal

Noul Ambulatoriu al Spitalului de Urgență Vaslui va avea aparatură modernă

La sediul Agenției pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est (ADRNE) a fost semnat Contractul de finanțare pentru proiectul „Dotarea Ambulatoriului Integrat al Spitalului Județean de Urgență Vaslui”.Acesta a fost depus în luna septembrie 2018 de Consiliul Județean Vaslui, în parteneriat cu Spitalul Județean de Urgență Vaslui, în cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020.

Semnatarii contractului, președintele Consiliului Județean Vaslui, Dumitru Buzatu, și Directorul General al Agenției pentru Dezvoltare Regională Nord-Est, Vasile Asandei, au parafat finanțarea în valoare de 10,36 milioane de lei, din care 10,15 milioane de lei este finanțarea nerambursabilă și 207.205,08 lei este contribuția proprie a partenerilor la proiect.

Cu acești bani vor fi dotate 23 de cabinete medicale din structura Ambulatoriului Spitalului Județean de Urgență Vaslui cu un număr de 197 echipamente medicale.

Principalii beneficiari ai proiectului vor fi cei peste 67.000 pacienți care sunt consultați anual în cadrul Ambulatoriului.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button