Noii subprefecți au intrat în ”pâine”!

Astăzi, noii subprefecți ai județului Vaslui, Mircea Gologan și Daniel Onofrei, au depus jurământul, în sistem online.

Cei doi și-au ocupat deja birourile, iar de mâine își vor intra în atribuții, în absența prefectului, care încă nu a fost numit.

Mircea Gologan a declarat că în calitate de prefect a avut de gestionat o perioadă dificilă dată de criza sanitară, considerând că, sub conducerea sa, Prefectura Vaslui a făcut faţă provocărilor pandemiei, fără să fie înregistrate probleme deosebite.

”Mulţumesc echipei pentru faptul că am reuşit într-un an dificil gestionăm lucrurile astfel încât să nu avem probleme deosebite şi sper să mă ridic la nivelul aşteptărilor Guvernului României. Sunt onorat de nominalizarea ca subprefect şi sunt convins că vom face echipă la conducerea prefecturii, astfel încât locuitorii judeţului Vaslui să se îndrepte spre o viaţă mai bună, acesta este scopul nostru principal”, a declarat Mircea Gologan.

Postul de prefect al judeţului Vaslui este neocupat. În această funcţie, care a revenit USR-Plus în urma algoritmului politic, ar urma să fie deţinută, potrivit reprezentanţilor alianţei de preşedintele filialei Plus Vaslui, de Marcel Lăudatu.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Captură impresionantă la Albița! Aproape 50 mii de cartușe letale descoperite în portbagajul unei mașini conduse de un moldovean!

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albița  efectuează cercetări cu privire …

Cinci bărbați reținuți de polițiști, după ce au încercat să-și facă dreptate cu parul

Poliţiştii Secției 4 Poliție Rurală Huși au reţinuți cinci bărbați, din comunele Dimitrie Cantemir și …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *