Monday , 23 November 2020, 18:38

Noi proiecte pentru Vaslui

dsc_0042
Vasile Pavãl, primarul municipiului Vaslui, a spus cã anul 2017 va fi unul hotãrator pentru comunitatea localã. În noul exercitiu bugetar al Uniunii Europene 2014-2020, municipiul Vaslui are alocate sume considerabile, care se vor regãsi in proiecte de dezvoltare. Este vorba despre 27 milioane de euro, resurse pe care municipalitatea isi propune sã le atragã intr-un grad cat mai ridicat.
„Mã voi implica cu toatã experienta mea in tot ce tine de intocmirea proiectelor. Anul viitor va fi unul dintre cei mai grei ani pe care ii voi parcurge la primãrie, pentru cã vom stabili proiectele pe urmãtorii cinci ani. Nu voi avea o clipã de liniste pentru a pregãti panã la sapte proiecte pe Programul Operational Regional, unde pentru Vaslui avem o alocare directã de 27 milioane euro. PIDU a avut 18 milioane de euro, iar acum avem o sumã consistentã pentru Vaslui”, a spus Vasile Pavãl.
În luna ianuarie 2017, in muncipiul Vaslui se va reuni Consiliul Regional Nord-Est 1, format din cei sase primari ai resedintelor de judet din regiune, reuniune in cadrul cãreia se va discuta problematica proiectelor in vederea acesãrii fondurilor alocate.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

FOTO/ Patru persoane rănite într-un accident de circulaţie în care au fost implicate trei autovehicule, la Sârbi

Patru persoane au fost rănite, luni, pe DE 581, în localitatea Sârbi, în urma unui …

Un moldovean a încercat să introducă în țara natală o mașină radiată din circulație

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa  efectuează cercetări cu privire …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *