ActualitateLocal

Noi asfaltări în comuna Hoceni!

În comuna Hoceni se apropie de final un proiect privind asfaltarea străzilor din localitățile Hoceni și Deleni pe o distanță de 7 kilometri.

Vasile Țabără, primarul comunei Hoceni, a spus că modernizarea drumurilor din cele două localități se face cu fonduri din PNDL 2.

În paralel cu acest proiect, autoritățile locale au demarat asfaltarea a 3 kilometri de străzi din localitatea Barboși, acest obiectiv fiind finanțat cu bani de la Compania Națională de Investiții. Cum lucrările la acestă investiție sunt în grafic, se așteaptă ca în maxim două luni de zile lucrările de asfaltare să fie terminate.

”Avem în comună mai multe proiecte în diferite stadii. O parte sunt în pregătire, iar o parte în execuție. Am semnat contractul de finanțare pentru cosntruirea unui cămin și o bibliotecă și suntem aproape de finalizare cu construcția unui nou sediu al primăriei. În localitatea Oțeleni am semnat contractul pentru asfaltarea a 7 kilometri de străzi din interiorul localității. În perioada imediat următoare vom începe lucru și la introducerea aducțiunii de apă în localitățile Șișcani și Tomșa. Avem semnate contractele pentru mai multe proiecte, însă ele nu se pot derula toate deodată”, a spus  Vasile Țabără.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button