Neculai Moraru, primarul comunei Fălciu, reales președinte al filialei Județene Vaslui ACOR

Primarul comunei Fălciu, Neculai Moraru, a fost reales în fruntea ACOR Vaslui, pentru o perioadă de patru ani de zile.

Sesiunea Extraordinară a Adunării Generale a Filialei Județene Vaslui a Asociației Comunelor din România(ACOR), în care a fost reales președinte Neculai Moraru, a avut loc la Centrul de Afaceri.

În cadrul aceleași sesiuni a fost ales consiliul director, întâlnirea fiind prezidată de secretarul general ACOR, Ghiorghe Bute.

Noua structură, a Consiliului director are următoarea componență:
Vicepreședinte – Sebastian Arteni, primarul comunei Ferești, secretar general – Liviu Pîrciu, primarul comunei Viișoara, iar membri: Ionuț Andrei Totolici, primarul comunei Iana, și Vasile Stoica, primarul comunei Băcani.

Noua conducere și-a asumat un mandat în care să fie armonizate deciziile privind politica de guvernanță a administrației publice locale cu nevoile reale de dezvoltare durabilă a satului românesc, de creșterea performanței și a digitalizarii serviciilor administrației publice locale, de conservare a patrimoniului și a valorilor cultural spirituale din satul Românesc.

Ca obiective viitoare, Filiala Județeană Vaslui a Asociației Comunelor din România își propune să cuprindă și alte sfere de activitate care să vină în sprijinul entităților partenere.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

O fabrică de termopane din Huși făcută scrum

Secția de pompieri Huși a intervenit cu trei autospeciale de stingere cu apă, o ambulanță …

SĂPTĂMÂNA EUROPEANĂ A SĂNĂTĂȚII MINTALE, marcată la Penitenciarul Vaslui

Săptămâna europeană a sănătății mintale este o inițiativă paneuropeană care își propune să crească gradul …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *