Municipiul Vaslui nu are încă viceprimari!

Deși au fost aleși în ședința din 12 noiembrie, Cătălin Mândru și Lucian Braniște nu și-au ocupat posturile de viceprimari ai municipiului Vaslui.

Asta după ce Instituția Prefectului a constatat că alegerea componenței Comisiei Juridice a forului legislativ local s-a făcut cu încălcarea Codului Administrativ, comisie care și-a dat ulterior avizul și pentru acel proiect de hotărâre de alegere a celor doi viceprimari.

Astfel, prefectura a solicitat revocarea hotărâriii pentru nerespectarea configurației politice de la ultimele alegeri locale, conform art. 124 Cod Administrativ.

De asemenea, nu s-a respectat aliniatul 5 din același articol al Codului Administrativ, potrivit căruia nominalizarea membrilor fiecărei comisii se face de fiecare grup de consilieri. Nu poate vota CL cine poate face parte sau nu dintr-o comisie de specialitate de la un alt partid.

În prima ședință de CL a municipiului Vaslui se va relua procedura de alegere a comisiilor de specialitate și apoi a celor doi viceprimari.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Fraţii fetiţei lovite în timpul unui conflict al părinţilor vor fi internaţi într-un centru

Fraţii minori ai fetiţei de doi ani, din localitatea Fălciu, care a fost lovită din …

Drama de la Fălciu: Femeie bătută în mod repetat de soțul gelos! Amândoi erau consumatori de alcool!

Ieri, autoritățile medicale au preluat o fetiță în vârstă de un an și 11 luni …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *