Municipiul Vaslui a fost premiat pentru Excelență în Educație

Municipiul Vaslui a câştigat, în acest an, Premiul Excelenţei în Educaţie, în cadrul Galei Asociaţiei Municipiilor din România.

Astfel, au fost răsplătite eforturile autorităţilor de a sprijini desfăşurarea cursurilor online în vreme de pandemie, după cum a apreciat primarul Vasile Pavăl.

”Mulțumesc instituțiilor care au participat la obținerea acestei performanțe. Gândiți-vă că 2020 a fost un an deosebit de greu, cu funcționare în online, cu asigurarea tabletelor, cu asigurarea a tot ce e necesar pentru desfășurarea activității. Nu puteam obține trofeul fără activitatea cadrelor didactice, a personalului din educație, care a înțeles că generația ce urmează trebuie educată, trebuie să aibă grijă de acești copii minunați pe care îi are municipiul nostru”, a spus Vasile Pavăl, primarul municipiului Vaslui.

Gala Asociaţiei Municipiilor din România s-a aflat la a IV-a ediţie şi s-a desfăşurat în sistem online.

Evenimentul urmăreşte performanţa în zece domenii de interes pentru administraţia locală, între care educație, sănătate, transport, antreprenoriat, turism, digitalizare şi transparență.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Tânăr din Bârlad reținut pentru trafic de droguri

La data de 27 iunie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Vaslui, împreună …

Autoritățile se pregătesc de perioada caniculară

Având în vedere atenționările Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor – Administrația Națională de Meteorologie, privind …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *