ActualitateLocal

Moldovean inconștient: a încercat să treacă frontiera cu mașina, deși știa că are permisul suspendat!

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa efectuează cercetări în privinţa unui bărbat care a fost depistat conducând un autoturism, deşi dreptul de a conduce îi era suspendat, urmare a unor abateri săvârşite în trafic.

În ziua de 09 octombrie a.c., în jurul orei 22.50, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa -I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a ieşi din ţară, un bărbat cu cetăţenie R. Moldova, în vârstă de 39 de ani, conducând autoturismul propriu.

„La controlul de frontieră, bărbatul a prezentat, pe lângă cartea de identitate, o dovadă de reținere a permisului de conducere, fără drept de circulaţie, eliberată de I.P.J. Galaţi la data de 07.10.2022, a declarat Irina Mirică, purtătorul de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Vaslui.  

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii conducere pe drumurile publice a unui vehicul având dreptul de conducere suspendat, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button