Anunţuri

„Modernizare, extindere bloc operator și lucrări de completare a măsurilor de securitate la incendiu în corp C (C1 conform CF) al Spitalului Județean de Urgență Vaslui”

Consiliul Județean Vaslui, anunta publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare revizuite pentru proiectul „Modernizare, extindere bloc operator și lucrări de completare a măsurilor de securitate la incendiu în corp C (C1 conform CF) al Spitalului Județean de Urgență Vaslui, propus a fi amplasat în municipiul Vaslui, str. Ștefan cel Mare, nr. 233, județul Vaslui.

Decizia autoritatii de mediu, precum si informatiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Vaslui din strada Călugăreni, numărul 63, telefon 0335 401723 si la sediul titularului, din municipiul Vaslui, str. Ștefan cel Mare, nr. 79, jud. Vaslui, în zilele de luni – joi, între orele 800-1600 şi vineri între orele 800-1400, precum şi la următoarea adresă de internet: https://apmvs.anpm.ro.

Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Agenţiei pentru Protecţia Mediului Vaslui din strada Călugăreni, numărul 63, în termen de 10 zile de la publicarea pe pagina de internet a autorităţii competente pentru protecţia mediului”.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button