Friday , 27 November 2020, 18:24

Minor din Băcani, prins la volanul unei mașini neînmatriculate și fără permis de conducere

Polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Bârlad, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe drumul județean DJ245C, pe raza localității Băltățeni, comunei Băcani, județul Vaslui, au oprit în trafic, pentru control, un autoturism care nu avea montate plăcuțe de înmatriculare, acesta fiind condus de către un tânăr de 17 ani, din comuna Băcani.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că tânărul nu avea eliberat permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autoturismul nu avea montate numere de înmatriculare fiindcă nu era înmatriculat (autoturismul a fost înmatriculat provizoriu, înmatriculare care expirase).

Totodată, polițiștii efectuează cercetări și pentru a stabili modalitatea în care  i-a fost încredințat tânărului autoturismul spre a fi condus, în condițiile în care, la momentul depistării, proprietarul (un bărbat de 40 de ani, din comuna Băcani) circula într-un alt autoturism, în fața autoturismului depistat.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, ”încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere unei persoane despre care știe că nu posedă permis de conducere” și ”punerea în circulație a unui vehicul neînmatriculat”.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Aproximativ 2.000 de firme din județ se vor închide din cauza pandemiei, crede președintele CCIA

Preşedintele Camerei de Comerţ Industrie şi Agricultură (CCIA) Vaslui, Ionel Constantin, preconizează că aproximativ 2.000 …

Accident la ieșirea spre Negrești! Două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale

Detașamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu o autospecială de stingere echipată cu modul pentru …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *