Minor arestat, după ce l-a deposedat prin forță de telefon pe un alt adolescent

Poliţiştii au reţinut un tânăr  în vârstă de 15 ani, din municipiul Bârlad, județul Vaslui, bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale  a Poliției Municipiului Vaslui au probat activitatea infracțională  a unui minor în vârstă de 15 ani, din municipiul Bârlad, județul Vaslui, bănuit de comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că în seara de 14 martie, pe strada Vasile Alecsandri din municipiul Vaslui, minorul a urmărit persoana vătămată, respectiv un tânăr de aceeași vârstă, reușind, la un moment dat, prin violență, să îl deposedeze de telefonul mobil.

În cauză, polițiștii Biroului de Investigații Criminale a Poliției Municipiului Vaslui și polițiștii Poliției Municipiului Bârlad, cu sprijinul luptătorilor S.A.S. din cadrul I.P.J. Vaslui, au efectuat o percheziție domiciliară pe raza municipiului Bârlad, care s-a finalizat cu identificarea și reținerea persoanei bănuite de comiterea tâlhăriei.

În cursul zilei de 17 aprilie, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, ulterior acesta fiind prezentat instanței de judecată, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale. Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea probării întregii activități infracționale.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Problemele persoanelor seropozitive, discutate în cadrul dezbaterii „Nu-ţi feri privirea!”, organizată de Asociaţia „Iris”

Problemele persoanelor seropozitive din judeţul Vaslui au fost discutate, joi, în cadrul unei dezbateri organizate …

Un moldovean a fost prins la Albița cu 80.000 de euro și 70 de pachete cu țigări

Echipa comună de control din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa a descoperit la …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *