Thursday , 26 November 2020, 05:29

Minaur-HC Vaslui, joi, ora 18 ”Totul e posibil la Baia Mare!”


HC Vaslui se află în fața unui examen important la Baia Mare. Cele două echipe se gândesc la victorie. Un eventual succes în această seară, ar readuce Vasluiul în lupta pentru play-off.
”Mergem la Baia Mare, pentru un rezultat pozitiv. Totul e posibil în acest meci. Se joacă! Vom face tot ce e posibil pe teren, pentru a scoate un rezultat pozitiv”, a spus Gabriel Bujor, declarat jucătorul meciului cu Făgăraș.
Acesta susține că formația vasluiană abordează cu un alt tonus meciul cu Minaur, victoria cu Făgăraș readucând gustul succesului în tabără lui Bozo Rudici.
”Cu CSM Făgăraș a fost un meci obositor, atât fizic, cât și psihic Am avut cinci goluri la un moment dat, însă adversarii au revenit și s-au apropiat de noi. Am strâns rândurile, am pus gol după gol. Suntem mulțumiți de victorie. Chiar era nevoie de un succes. Avem o mentalitate pozitivă în ceea ce privește viitoarele meciuri”, a completat Gabriel Bujor.
Partida de la Baia Mare are parte de o brigadă EHF, fiind arbitrată de cuplubul Bogdan Stark-Romeo Ștefan, observator fiind Vasile Pavel, cel care coordonează Comisia de Arbitri de FRH.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Sporting Juniorul Vaslui, înregistrată oficial în Liga 3!

Sporting Juniorul Vaslui evoluează din sezonul viitor în Liga 3, anunță Federația Română de Fotbal …

Constantin Grosu a intrat în gura presei!

În cadrul Zilelor culturale ale municipiului Vaslui, Constantin Grosu, președintele CS Sergentul Vaslui, a ținut …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *