Merg la turneul final


Junioarele IV ale Liceului cu Program Sportiv (LPS) Vaslui s-au calificat la turneul final. Fetele au avut un parcurs de excepție la turneul semifinal, găzduit de Sala Sporturilor din Vaslui. Micuțele handbaliste au terminat grupa pe primul loc, după ce au trecut de LPS Focșani, scor 15-13, LPS Brăila, scor 22-12, și CSȘ Bacău, scor 9-8. În finala fazei semifinale, vasluiencele au terminat meciul în lacrimi, pierzând, nemeritat, la un singur gol, scor 20-21, cu United Galați.
”A fost un neci frumos, jucat de la egal la egal, cu multă ambiție şi dorință de a câştiga. Felicit fetele pentru performanță. Sperăm în evoluții excelente la turneul final”, a spus Maria Ostan, antrenoarea junioarelor IV de la LPS Vaslui.
Lotul echipei de Junioare IV este format din următoarele jucătoare: Irimia Cristina, Atomoaie Denisa, Todeilă Ingrid, Maftei Raluca, Tăcuțanu Ana Maria, Boca Diana, Tănasă Miruna, Berezan Daria, Vîrlan Smărăndița, Grigoraş Vladiana, Groothuis Ştefania, Simion Cosmina, Rotaru Rebeca, Artene Bianca, Achirei Teodora, Bobu Raluca.
”Sunt măndră de ele şi fericită că de 3 ani de când fac handbal au demonstrat că pot câştiga şi repeta a doua oară calificarea la Turneul Final, o dată la minhandbal, în 2015, şi acum, la junioare IV”, a completat Maria Ostan.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Florin Acatrinei este liderul marcatorilor în Liga Zimbrilor!

Vasluiul are golgheterul Ligii Zimbrilor după primele 9 etape. Este vorba despre Florin Acatrinei. Interul …

Sporting Juniorul Vaslui, înregistrată oficial în Liga 3!

Sporting Juniorul Vaslui evoluează din sezonul viitor în Liga 3, anunță Federația Română de Fotbal …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *