Medic de familie cercetat de poliţişti, după ce ar fi agresat şi ameninţat o asistentă angajată la cabinet

Un medic de familie din judeţul Vaslui este cercetat de poliţişti, după ce ar fi agresat şi ameninţat o asistentă medicală angajată la cabinet.

Femeia agresată susţine că doctoriţa a acuzat-o că nu şi-ar fi îndeplinit sarcinile de serviciu, iar când a ripostat şi a anunţat că va suna la 112, a ameninţat-o şi ulterior a agresat-o.

”Poliţiştii Secţiei Poliţie Rurală nr. 4 Huşi au fost sesizaţi de către o femeie de 40 de ani cu privire la faptul că a fost victima unei agresiuni. În cauză, poliţiştii au deschis dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de loviri sau alte violenţe şi ameninţare, urmând ca la finalizarea cercetărilor, în funcţie de probatoriul administrat, să fie propusă soluţia legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Huşi”, a declarat presei purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui, Loredana Stavăr.

Şi reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă Vaslui au demarat verificări în acest caz cu privire la noile modificări ale Codului Muncii privind hărţuirea direct sau indirectă, discriminarea şi victimizarea, urmând să ia măsurile care se impun.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Fraţii fetiţei lovite în timpul unui conflict al părinţilor vor fi internaţi într-un centru

Fraţii minori ai fetiţei de doi ani, din localitatea Fălciu, care a fost lovită din …

Drama de la Fălciu: Femeie bătută în mod repetat de soțul gelos! Amândoi erau consumatori de alcool!

Ieri, autoritățile medicale au preluat o fetiță în vârstă de un an și 11 luni …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *