Materiale pirotehnice confiscate de poliţiştii de frontieră gălăţeni

img7
Poliţiştii de frontieră gălăţeni au descoperit în două autoturisme, aparţinând unor cetăţeni români, mai multe materiale pirotehnice, pentru care cei doi nu deţineau documente legale.
La sfârşitul săptămânii trecute, poliţişti de frontieră din cadrul Biroului Combaterea Migraţiei Ilegale şi a Infracţionalităţii Transfrontaliere din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Galaţi, pe timpul desfăşurării unei acţiuni specifice de combatere a comerţului ilicit cu produse pirotehnice, i-au identificat pe raza municipiului Galaţi pe cetățenii români Dragomir C., în vârstă de 44 de ani şi George P., în vârstă de 30 de ani, ambii domiciliați pe raza județului Galați, despre care existau informaţii că au preocupări în sfera comerţului ilicit cu materiale pirotehnice.
Polițiștii de frontieră au procedat la legitimarea persoanelor în cauză, iar în urma controlului efectuat asupra autoturismelor celor doi au descoperit 15 cutii care conţineau 1.030 de bucăţi de materiale pirotehnice şi 17 baterii cu 251 tuburi de tragere din categoriile 2 şi 3 de risc, pentru care persoanele în cauză nu deţineau documente legale şi pe care le ofereau spre vânzare fără a fi autorizaţi în acest sens.
Materialele pirotehnice, în valoare totală de 2.300 de lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, urmând a fi predate lucrătorilor din cadrul Biroului Arme, Explozibili şi Substanţe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliţie a Judeţului Galaţi.
Poliţiştii de frontieră gălăţeni efectuează în cauză cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de operaţiuni cu obiecte pirotehnice efectuate fără drept.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Aproximativ 30.000 de pachete cu țigări de contrabandă ascunse sub pomi fructiferi, descoperite de poliţiştii de frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Iaşi au descoperit şi confiscat 29.980 …

De 8 Martie, poliţiştii de frontieră au „amendat” doamnele cu flori

Femeile care au intrat sau ieşit din ţară joi au fost „amendate” cu flori la …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *