Thursday , 25 February 2021, 03:51

Măsuri restrictive ignorate de vasluieni! Peste 370 de persoane amendate în ultimele zile pentru că nu purtau mască!

Vasluienii ignoră măsurile impuse de autorități pentru a stopa pandemia de coronavirus, mai ales că în ultima perioadă asistăm la o ”explozie” a cazurilor de infectare cu covid.

Așa se face că în ultimele 3 zile peste 370 de vasluieni au fost sancționați de polițiști, pentru că nu purtau mască de protecție în locurile publice.

Cuantumul amenzilor este de peste 27 mii lei.

De asemenea, polițiștii au depistat și 66 de persoane care nu au respectat interdicțiile privind deplasarea sau libera circulație, fiind aplicate sancțiuni în valoare de 20.000 lei. 

În ultimele zile au fost derulate 42 de misiuni specifice și acțiuni punctuale, în sistem integrat, fiind vizate în mod special zonele aglomerate, centrele comerciale, piețele, târgurile, restaurantele și terasele, precum și mijloacele destinate transportului de persoane.

În cadrul acțiunilor de control, au fost verificate peste 200 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate, peste 300 mijloace de transport destinate transportului în comun de persoane și au fost legitimate peste 2.390 de persoane.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Cod galben de ceață în județul Vaslui!

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis miercuri mai multe atenţionări nowcasting Cod galben de ceaţă …

Bărbat din Banca, reținut după ce a încălcat ordinul de protecție

Polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Banca din cadrul Poliției Municipiului Bârlad au reținut un bărbat …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *