Thursday , 21 January 2021, 22:44

Majorat ”stricat” de polițiști, iar invitații amendați!

Petrecerea de majorat a unei bârlădence a fost sistată de polițiști și jandarmi. Evenimentul era în derularea într-un bar din zona Republicii din municipiul Bârlad.

Organizatorul evenimentului, precum și participanţii identificaţi că nu respectau măsurile individuale de protecție (10 persoane) au fost sancționaţi contravențional pentru încălcarea prevederilor Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 și ale Legii 61/1991 (republicată) pentru sancționarea faptelor de încalcare a unor norme de convietuire socială, a ordinii și liniștii publice.

De altfel, în ultimele trei zile, echipele de control au depistat peste 260 de persoane care nu au respectat măsurile de protecție individuală, acestea fiind sancționate contravențional conform Legii nr. 55/2020, cu amenzi în cuantum de peste 30.000 lei.

Totodată, polițiștii au depistat și 60 de persoane care nu au respectat interdicțiile privind deplasarea sau libera circulație, fiind aplicate sancțiuni în valoare de 32.000 lei.

Au fost derulate 34 de misiuni specifice și acțiuni punctuale, în sistem integrat, fiind vizate în mod special zonele aglomerate, centrele comerciale, piețele, târgurile, restaurantele și terasele, precum și mijloacele destinate transportului de persoane.

În cadrul acțiunilor de control, au fost verificate peste 170 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate, peste 270 de mijloace de transport persoane (dintre care peste 180 destinate transportului în comun de persoane) și au fost legitimate peste 2170 de persoane.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Blocaj pe DE 581: O mașină a luat foc!

Detașamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și un …

Clienții E.ON pot alege o ofertă concurențială până la data de 30 iunie

E.ON Energie România va acorda o reducere comercială clienților companiei care, după data de 1 …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *