Thursday , 25 February 2021, 04:21

Mai mulți tineri din Zorleni au încercat să tâlhărească o bătrână din comună

Polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Bârlad au probat activitatea infracțională a patru persoane din Popeni, comuna Zorleni, bănuite de comiterea unei tâlhării calificate (sub forma tentativei).

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că în noaptea de 13 spre 14  noiembrie  2020, ora 01:00, persoanele bănuite ar fi pătruns, prin efracție, în locuinței persoanei vătămate, o bătrână de 84 de ani, din Popeni, comuna Zorleni, au împiedicat-o să ceară ajutorul și i-au solicitat toți banii păstrați în locuință.

Ca urmare a derulării activității infracționale, bătrâna nu a fost agresată fizic și nici bunuri nu au fost sustrase din locuință.

În cursul zilei de ieri, 5 ianuarie a.c., ca urmare a administrării probatoriului, poliţiştii au luat, față de tînărul de 17 ani, măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, iar în cursul zilei de astăzi, acesta urmează a fi prezentat Judecătoriei Bârlad, cu propunerea emiterii unei măsuri preventive.

Ceilalți 3 bărbați, cu vârste cuprinse între 17 și 20 de ani, din comuna Zorleni, sunt arestați preventiv, din data de 17 decembrie 2020, într-o altă cauză penală.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea probării întregii activități infracționale a bărbaților.     

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Cod galben de ceață în județul Vaslui!

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis miercuri mai multe atenţionări nowcasting Cod galben de ceaţă …

Bărbat din Banca, reținut după ce a încălcat ordinul de protecție

Polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Banca din cadrul Poliției Municipiului Bârlad au reținut un bărbat …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *