ActualitateLocal

Mai mulți bărbați din Oșești, anchetați de polițiști, după ce au lovit mai multe persoane!

Poliţiştii vasluieni au probat activitatea infracțională a unui bărbat în vârstă de 27 de ani, din localitatea Pădureni, comuna Oșești, județul Vaslui, bănuit de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și distrugere.

Din cercetările efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că, în data de 24 decembrie a.c., ora 22.00, în zona unui spațiu comercial din localitatea Oșești, pe fondul consumului de alcool, bărbatul bănuit de comiterea infracțiunilor ar fi agresat una dintre persoanele vătămate, un bărbat în vârstă de 22 de ani, domiciliat în Oșești, lovind-o cu pumnul în zona capului.

Ulterior, împreună cu alți 3 bărbați, ar fi lovit și îmbrâncit o altă persoană vătămată, un bărbat în vârstă de 60 de ani, domiciliat în Delești, județul Vaslui.

Una dintre persoanele vătămate (bărbatul de 60 de ani) a fost examinată medico-legal traumatologic, ocazie cu care, în baza concluziilor preliminare, s-a stabilit că necesită un număr de 4-5 zile îngrijiri medicale pentru vindecare.

În urma probatoriului administrat, în cursul zilei de 25 decembrie a.c., poliţiştii vasluieni au reținut unul dintre agresori, pentru o perioadă de 24 de ore, ulterior față de acesta fiind dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiști față de persoana reținută dar și față de 3 bărbați din comuna Oșești, cu vârste cuprinse între 19 și 27 de ani, în vederea probării întregii activități infracționale a bărbaților.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button