TO GO WITH AFP STORY BY SANDRA FERRER Employees can tuna on July 8, 2013 at the Gonidec canning fish factory in Concarneau, western of France. Gonidec canning fish factory in Concarneau, specialized in canned sardines, succeeds despite the economic crisis with up-market products. AFP PHOTO FRED TANNEAU (Photo credit should read FRED TANNEAU/AFP/Getty Images)

Locuri de muncă: Norvegienii caută lucrători în producția de crabi!

Un angajator din Norvegia caută muncitori în producția de crabi.

Firma este situata in portul de pescuit Hitra care este cel mai mare loc de pescuit crabi bruni din Norvegia, cu beneficii ecologice, cum ar fi aerul si apa curata.

Compania este situata in cea mai mare zona de captare din regiunea nordica si recruteaza pana la 150 de angajati in sezonul de varf (din iunie pana in noiembrie).

Pescarii furnizeaza zilnic fabricii, crabi de inalta calitate care trebuie procesati.

”De asemenea, Hitramat AS vinde scoici si fructe de mare de calitate superioara. Veti efectua diferite sarcini la statiile de productie, in conformitate cu instructiunile de lucru, veti respecta liniile directoare privind sanatatea, mediul si siguranta (HSE), veti contribui la o buna colaborare in echipa. In fiecare an , pana la 4500 de tone sunt procesate la uzina din Kuoya, ceea ce reprezinta aprox. 65% din totalul productiei de crabi din Norvegia”, se arată în comunicatul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Vaslui.

Solicitantii trebuie sa aiba experienta in productia de alimente si permis de conducere categoria B si stivuitor. Se cere sanatate buna si motivatie pentru un loc de munca curat. Este recomandat sa aveti propria masina in timpul sederii in Norvegia.

Salariu: 183,70 NOK brut/ora (echivalentul a 17,10 euro brut/ora), suplimentar plata pentru lucru in schimbul de noapte. Salariul se plateste lunar

Alte beneficii: Angajatorul va poate ajuta cu cazarea, plata fiind de 3200 NOK/luna pentru o persoana (aprox. 298 euro/luna). Se asigura 3 mese pe zi=47 NOK/zi (4,38 euro dedusi din salariu) la cantina companiei, acces la sala de fitness si piscina gratuit in centrul orasului Hitra, unde compania are contract, acces la internet (exista PC in cantina unde pot fi verificate: e-mailul, plati facturi, citire de stiri). Toti angajatii vor participa la programul de instruire al companiei. Mediu bun de lucru.

Durata contractului: Temporar (din iulie pana in noiembrie 2020). Se lucreaza 40 ore/saptamana, full time.

Termenul limita pentru aplicare: 30-07-2020

Mod de aplicare: Se trimite scrisoare de intentie (incuzand si referinte) si CV in limba engleza la angajator, adresa de e-mail: lena@hitramat.no si pentru monitorizare la: Elena.Tane@ot.anofm.ro.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Tabără de meșteșuguri tradiționale la Școala ”Constantin Parfene” Vaslui

Peste 180 de elevi au participat la cea de a zecea ediţie a Taberei de …

Zilele Școlii ”Constantin Parfene” Vaslui

Gimnaziul ”Constantin Parfene” Vaslui s-a aflat în sărbătoare, organizând o nouă ediție a ”Zilelor școlii”. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *