Jandarmii au asigurat ordinea la întronizarea noului episcop


Duminică, 22.10.2017, efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vaslui au asigurat măsuri de ordine publică la Biserica „Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel” din cadrul Episcopiei Hușilor.
Aici au avut loc o serie de manifestări religioase, cu prilejul Întronizării noului Episcop al Hușilor, P.S. Ignatie Mureșanul, manifestări la care au participat aproximativ 4000 de enoriași.
Misiunile jandarmilor au constat în: Prevenirea și combaterea faptelor antisociale de natură să tulbure ordinea și liniștea publică; Protecția cetățenilor și bunurilor acestora; Asigurarea ordinii publice pe timpul desfăşurării manifestaţiei, preponderent în zona de desfăşurare precum şi în zona imediată acesteia; Defluirea la terminarea manifestărilor a participanţilor de la locul de desfăşurare.
Jandarmii au colaborat cu efective din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui şi ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă pentru realizarea dispozitivelor, asigurarea fluenţei circulaţiei şi prevenirea producerii incendiilor.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Bătrân transportat la spital cu o plagă înjunghiată

Un bărbat în vârstă de 82 de ani, din localitatea Stuhuleţ, comuna Berezeni, a fost …

77 de polițiști vasluieni au fost avansaţi în gradul profesional următor, de Ziua Poliţiei Române

Cu prilejul sărbătoririi a 201 ani de atestare documentară a Poliției Române, Vineri, 24 martie …