Thursday , 3 December 2020, 22:45

Iubiți dascăli,

Învățătorul a fost dintotdeauna figura centrală a oricărei comunități care și-a dorit ca viitorul copiilor să fie mai luminos decât prezentul părinților.

        Educatorii, învățătorii, profesorii vasluieni sunt toți parte a familiei care muncește, unită, pentru ca vlăstarele municipiului nostru să aibă șansa vieții trăite cu demnitate, sub umbrela cunoștințelor temeinice.

        Le-ați dăruit aripi de lumină și vânt prielnic în viață cu fiecare lecție predată. Le-ați fost modele de profesionalism și etică cu fiecare povață venită din înțelepciunea experienței. Pentru acestea și multe altele vă sunt recunoscători zeci de mii de elevi, generații asupra cărora timpul și-a pus amprenta dar nu va putea estompa vreodată amintirea voastră, dragi dascăli! Fie că încă profesați, fie că ați ajuns la respectabila vârstă a pensionării, vă suntem recunoscători pentru fiecare clipă în care v-ați dăruit nobilei misiuni de călăuză pe drumul cunoașterii pentru copiii noștri!

        Cu atât mult astăzi, de ziua voastră, vreau să vă asigur încă o dată că vă suntem mereu alături, cu gândul și fapta, nu din obligație, ci din bucuria de a vă vedea învingători alături de elevii Dumneavoastră la competițiile școlare de la care culegeți de ani de zile laurii! Vă mulțumim pentru această oportunitate și vă dorim sănătate, putere de muncă și succese profesionale și personale!

        La mulți ani, educatori, învățători și profesori vasluieni!

Cu admirație și prețuire,

PRIMAR,

Ing. Vasile PAVĂL

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Anunț – SCDP Vaslui face angajări

ANUNŢ – Primăria Vaslui

Începând cu data de 02.07.2020, supunem spre dezbatere publică proiectul de hotărâre privind adoptarea unor …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *