Monday , 30 November 2020, 04:10

Ion Matei a preluat comanda IPJ Vaslui!

Comisarul-şef Ion Matei, adjunct al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, a preluat comanda instituţiei, după ce şeful inspectoratului, Doru Gabriel Panţiru, s-ar afla în izolare deoarece a fost contact al unor cadre confirmate cu noul coronavirus.

Totodată, în locul adjunctului Petru Maximiuc, cercetat penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor după ce s-a prezentat la serviciu deşi soţia lui fusese depistată pozitiv cu SARS-CoV-2, a fost numit şeful SICE Vaslui, Robert Donose.

La comanda IPJ Vaslui se află domnul adjunct comisar-şef Ion Matei, care coordonează activitatea la nivelul instituţiei. În cursul zilei de joi, prin dispoziţia Inspectoratului General al Poliţiei Române, a fost împuternicit ca adjunct domnul comisar-şef Robert Donose”, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Loredana Stavăr.

La nivelul IPJ Vaslui au fost confirmaţi cu noul coronavirus şase angajaţi. Surse din cadrul instituţiei susţin că şeful IPJ ar urma să fie schimbat din funcţie, din cauza gestionării defectuoase a situaţiei în contextul pandemiei de COVID-19.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Ziua Națională a României, fără paradă la Vaslui!

Președintele Consiliului Județean (CJ) Vaslui, Dumitru Buzatu, a anunțat că, deși ne aflăm în pandemie …

Creştere a cazurilor de infectare cu Covid: două localităţi cu incidenţa de peste 3 la mie!

Rata de infectare cu noul coronavirus a ajuns la 2,3 la mia de locuitori la …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *