”Îndrăgostit” de spargeri de magazine, arestat preventiv!

Polițiștii Compartimentului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Orașului Negrești au documentat și probat activitatea infracțională a unui tânăr, în vârstă de 19 ani, din Negrești, bănuit de comiterea unei tentative de furt calificat și a unei distrugeri, ambele săvârșite săptămâna aceasta, în orașul Negrești.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii Compartimentului de Investigații Criminale Negrești au stabilit că, în noaptea de 26/27 decembrie 2021, ora 1.00, tânărul cercetat ar fi forțat pătrunderea în interiorul unui spațiu comercial amplasat pe strada Pieții, de unde ar fi încercat să sustragă bunuri de valoare. În aceeași noapte, bărbatul cercetat ar fi distrus și ușa de acces, spre o terasă, de la un spațiu comercial amplasat pe strada Unirii.

În cursul zilei de ieri, 29 decembrie 2021, în urma probatoriului administrat, poliţiştii negreșteni l-au reținut pe tânăr, pe o perioadă de 24 de ore. Ulterior, acesta a fost prezentat Judecătoriei Vaslui care a dispus arestarea sa preventivă. 

Tânărul se afla deja sub prevederile măsurii preventive a controlului judiciar, după ce, în luna noiembrie 2021, ar mai fi săvârșit o infracțiune de furt calificat.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea probării întregii activități infracționale a tânărului.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Problemele persoanelor seropozitive, discutate în cadrul dezbaterii „Nu-ţi feri privirea!”, organizată de Asociaţia „Iris”

Problemele persoanelor seropozitive din judeţul Vaslui au fost discutate, joi, în cadrul unei dezbateri organizate …

Un moldovean a fost prins la Albița cu 80.000 de euro și 70 de pachete cu țigări

Echipa comună de control din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa a descoperit la …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *